fredag 13 januari 2012

Inför en stundande födelsedag


Har börjat jobba i Illustrator och jag fullkomligt älskar det!
Här är en liten bild som skulle kunna vara ett födelsedagskort. Funderar på att göra en liten serie. Vad vill ni har för kort när ni får presenter? Skriv en kommentar så kanske just ditt förslag blir en bild. I så fall skickar jag givetvis en sådan till dig.

onsdag 4 januari 2012

Oi, oi! Lite info!

Hej alla söta!

Tack för all fantastisk positiv kritik under min vecka på Göteborg Nonstop. Det var en jättekul grej och framför allt utmanande. Jag trodde det skulle vara hur lätt som helst att klämma ut en bild om Göteborg varje dag, men det var betydligt svårare än vad jag hade trott, med tentor och julkalas som hägrade dessutom.

Mitt företag är uppstartat och just nu går vissa bilder att köpa i butiken Anyhow.se som ligger på Östra Skansgatan 3C mitt i Haga i Göteborg. Man kan dessutom jätttegärna höra av sig till mig om man ser något på min blogg som man gärna skulle vilja ha som tavla.

Hemsidan är under uppbyggnad och jag hoppas bli färdig med den så snart jag kan. Där kommer det förhoppningsvis finnas webshop för att underlätta för er som vill köpa bilder!

Ha det fint! Don't blow away!